Városlista
2022. január 23, vasárnap - Zelma

Hírek

2019. Február 17. 13:27, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

Autóval buktak le a drogkereskedők

Autóval buktak le a drogkereskedők

Közúti ellenőrzéskor közel egy kiló kábítószert találtak egy osztrák rendszámú autóban a budapesti járőrök a minap.

A BRFK Központi Gépkocsizó és Járőrszolgálati Osztály járőrei 2019. február 13-án az esti órákban megállítottak egy osztrák rendszámú autót Békásmegyeren, amelyben egy férfi és egy nő ült. A járőrök az autót átvizsgálták és egy nylon tasakban 25 gramm marihuánát és 862 gramm amfetamint találtak, ezért annak vezetőjét a 29 éves budapesti G. Szilviát és társát, a 28 éves szintén budapesti K. Dánielt elfogták.

A rendőrök a páros lakásán kutatást végeztek, mely során 22 gramm marihuána, közel 22 gramm amfetamin, 16 darab bélyeg, valamit a kábítószerek adagolásához használt tasakok és mérleg került elő.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztályának nyomozói G. Szilviát és K. Dánielt kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vételük mellett előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, melyet az illetékes bíróság 2019. február 15-én elrendelt.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 23. 16:06, vasárnap | Kék hírek

Letartóztatták a 17 éves szurkálót

A 17 éves fiú ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt indult eljárás.

2022. Január 23. 13:00, vasárnap | Kék hírek

Vonaton raboltak ki egy tinédzsert

Vonaton támadtak meg egy tinédzsert, a nyírbátori rendőrök egy napon belül elfogták őket.

2022. Január 22. 12:48, szombat | Kék hírek

A szerzői jog megsértése miatt emeltek vádat egy nő ellen Egerben

A szerzői jog közel egymillió forintos vagyoni hátrányt okozó megsértése miatt emelt vádat egy korábban éveken át Eger belvárosában működő presszó üzemeltetője ellen az Egri Járási Ügyészség.

2022. Január 21. 15:38, péntek | Kék hírek

Vitte a fát, meg a motort is

A rudabányai rendőrök lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki rönkfát próbált lopni, és egy segédmotort pedig el is tulajdonított. A motort a rendőrök megtalálták, majd visszaadták a tulajdonosának.