Városlista
2021. július 26, hétfő - Anna, Anikó

Hírek

2012. Június 07. 11:42, csütörtök | PR
Forrás: InfoOrosháza.hu tetoablakcsere.hu

Ablakcsere a takarékosság jegyében!

Ablakcsere a takarékosság jegyében!

Manapság mindenhol csak a gazdasági válságról lehet hallani, az emberek ott spórolnak, ahol tudnak. A nyílászárók cseréje viszont egy hosszú távú befektetés azoknak, akik a közüzemi számláikon szeretnének takarékoskodni.

A hatékonyabb nyári hővédelem és téli hőszigetelés olyan gazdaságos befektetés, amely hosszú évekre biztosítja otthonának kényelmét. Mivel jelentős hatása van az energia felhasználásra, a fűtésre és a légkondicionálásra, így az ezekre fordított költségek csökkenek.

Sok év elteltével megesik, hogy az egykori korszerű és igényeit kielégítő ablak megérik a cserére. Télen kiszökik a drága energia, az ablaküveg állandóan bepárásodik, penész jelenhet meg az ablak körüli burkoláson és az ablak közelében húz a hideg, az ablaküveg felülete hideg.

Az egészséges élet egyik titka, hogy otthonunkban olyan életteret hozzunk létre, mely jótékony hatással van szervezetünkre. Az új ablakok előnyei azonnal érezhetők. A hőveszteség akár 50%-al csökkenthető, 2 fokkal melegebb van a szobában, 8%-al kevesebb fűtési energia felhasználás. A párolgási problémák is megszűnnek és az ablaküveg felülete 5 fokkal melegebb lesz.

A nyári hónapokban gyakran tikkasztó meleg lehet otthonunkban. Bárhogy szellőztet, nem tud szabadulni a hőségtől, mely pihenését és nyugalmát lehetetleníti el.

Az új ablakok előnyei rögtön élvezhetőek a nyári forróságban is és a légkondicionálók használata is jelentősen csökkenthető.

Az ablak cseréjével a túlmelegedett napok száma akár 30%-al csökkenhet otthonunkban és 5-6 fokkal kevesebb lesz a hőmérséklet a szobában.

Az ablakcserével csak nyerhet! Keresse a Hunthermo Nyílászáró kereskedelemben a legjobb nyílászárókat vagy tegyen fel kérdéseket a Hunthermo Facebook oldalán!

Címkék: Hunthermo

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 14. 12:05, szerda | PR

Digitalizáció felsőfokon - elindult a Hotel & More Group szállásfoglalás applikációja

Új, saját fejlesztésű szállásfoglalás applikáció bevezetésével nyitotta meg a nyári szezont a Hotel & More Group, annak érdekében, hogy Vendégeik gyorsan és könnyen tudjanak szállást foglalni a cégcsoport szállodáiban.

2021. Július 13. 14:59, kedd | PR

Megújult a Village Media weboldala

213 hiperlokális sajtótermék, 97 tv csatorna, 136 helyi hírekkel foglalkozó weboldal, valamint 52 tematikus magazin – megújult a Village Media weboldala

2021. Július 08. 16:04, csütörtök | PR

Minőségi munkáért díjözön

A szakma és a közönség is értékeli a minőségi építészetet, a magas színvonalú kivitelezést. A Jánosik és Társai Kft. által kivitelezett beruházások sorra nyerik el a rangos, hazai és nemzetközi díjakat.

2021. Június 18. 15:41, péntek | PR

Reumakórházból járási hivatalt építettek

Egy évek óta nem használt, korábban reumakórházként működött épületet alakított át járási hivatallá és kormányablakká, a Jánosik és Társai Kft.