Városlista
2022. augusztus 13, szombat - Ipoly

Hírek

2020. Június 10. 07:06, szerda | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

A nyomozókat is meglepte, amit a drogtermesztőknél találtak - VIDEÓ

A nyomozókat is meglepte, amit a drogtermesztőknél találtak - VIDEÓ

Egy gyömrői ház udvarán rohadó régi katonai teherautó felépítményében is termesztették a marihuánát a drogtermesztők. Mellette még három másik ültetvényen, amelyeket a rendőrök egytől-egyig felszámoltak.

Kábítószer-kereskedelem miatt folytat nyomozást az alsónémedi S. Ferenc és társai ellen a rendőrség. Az 53 éves férfi és a köré szerveződő bűnözői csoport marihuánaültetvényeket alakítottak ki, és a megtermelt kábítószert Budapesten, illetve Pest megyében árulták.

A banda elfogására összehangolt akciót szerveztek a rendőrök hétfőn hajnalra. Az egyenruhások több helyszínen csaptak le egyszerre, és a művelet során összesen hat embert fogtak el, tíz kutatást tartottak, illetve felfedtek négy, egy XIII. kerületi, egy tápiósági és két gyömrői vadkenderültetvényt.

A nyomozók lefoglaltak 198 tő kannabisznövényt, több mint 16 kiló leszüretelt marihuánát, illetve csekély mennyiségű kábítószergyanús port, feltehetően kokaint. A lefoglalt drog feketepiaci értéke körülbelül 62 millió forint.

A nyomozók az elfogott négy férfit és két nőt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket, és kezdeményezték letartóztatásukat.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 12. 18:01, péntek | Belföld

Idős nőkre támadt, végül sikerült elfogni

A fővárosi nyomozók egy napon belül elfogták a férfit, aki a gyanú szerint tavaly novemberben két idős asszonyt is megtámadott, egyiküknek életveszélyes sérülést okozva. A nyomozás most fejeződött be

2022. Augusztus 12. 17:04, péntek | Belföld

Több mint háromszorosára nőtt a légitársaságok forgalma

Továbbra is erőteljes a globális légi közlekedés fellendülése, az európai légitársaságok júniusi utasforgalma több mint háromszorosára nőtt, 234,4 százalékkal emelkedett 2021 júniusához képest

2022. Augusztus 12. 15:06, péntek | Belföld

Gyorsított engedélyezéssel télen már termelhet az első kút a békési gázmezőn

Az elhúzódó háború és az elhibázott brüsszeli szankciók okozta energiaválság hatásait egyebek mellett a hazai földgázkitermelés jelentős növelésével enyhíti a kormány.

2022. Augusztus 12. 14:06, péntek | Belföld

Többmilliós kárt okozó fiatal hackerekre csapott le a rendőrség

Elfogtak a rendőrök két fiatal hackert, akik online fizetési rendszereket kijátszva milliókat kerestek adathalászattal - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) pénteken a police.hu oldalon.