Városlista
2021. augusztus 1, vasárnap - Boglárka

Hírek

2012. Április 11. 09:12, szerda | PR
Forrás: InfoOrosháza.hu

A Húsvéti nyúl kihagyhatatlan kedvezményt hozott

A Húsvéti nyúl kihagyhatatlan kedvezményt hozott

Szerencsére jó hírekkel szolgálhatunk az AMNESIA ruhák, táskák lelkes híveinek, hiszen most minden áru 40% kedvezménnyel vihető haza!

Most a tavaszi kollekcióból is kedvezményes áron válogathatsz az üzletben. Találsz nálunk divatos nadrágot, nőies felsőket, blúzokat, tavaszi ruhákat. Minden termékre 40% kedvezményt biztosítunk, továbbá új kollekcióval is várunk! Ha különleges, egyedi, szexi ruhákat szeretnél, a legjobb helyen jársz!

Ez már bőven elég indoknak tűnik ahhoz, hogy felkeresd a Kossuth utcán, a sétáló úton található AMNESIA szalont!

Címkék: Amnesia, divat

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 14. 12:05, szerda | PR

Digitalizáció felsőfokon - elindult a Hotel & More Group szállásfoglalás applikációja

Új, saját fejlesztésű szállásfoglalás applikáció bevezetésével nyitotta meg a nyári szezont a Hotel & More Group, annak érdekében, hogy Vendégeik gyorsan és könnyen tudjanak szállást foglalni a cégcsoport szállodáiban.

2021. Július 13. 14:59, kedd | PR

Megújult a Village Media weboldala

213 hiperlokális sajtótermék, 97 tv csatorna, 136 helyi hírekkel foglalkozó weboldal, valamint 52 tematikus magazin – megújult a Village Media weboldala

2021. Július 08. 16:04, csütörtök | PR

Minőségi munkáért díjözön

A szakma és a közönség is értékeli a minőségi építészetet, a magas színvonalú kivitelezést. A Jánosik és Társai Kft. által kivitelezett beruházások sorra nyerik el a rangos, hazai és nemzetközi díjakat.

2021. Június 18. 15:41, péntek | PR

Reumakórházból járási hivatalt építettek

Egy évek óta nem használt, korábban reumakórházként működött épületet alakított át járási hivatallá és kormányablakká, a Jánosik és Társai Kft.