Városlista
2024. június 17, hétfő - Laura

Hírek

2017. Február 03. 13:48, péntek | Bulvár
Forrás: mti

A harmadik válogatóval folytatódik A Dal 2017

A harmadik válogatóval folytatódik A Dal 2017

Szombaton a harmadik válogatóval folytatódik A Dal 2017. A Duna és a Duna World csatornán élőben látható showból újabb hat előadó és szám jut az elődöntőbe.

A szombat esti műsorban Fedor Kyra - Got to Be A Day (zeneszerző: Fedor Kyra és Nemes Csaba; szövegíró Janky Balázs), Muri Enikő - Jericho (Sebastian Arman, Joachim Persson), Pál Benjamin - Father's Eyes (Tóth G. Zoltán; Halász Péter), Pápai Joci - Origo (Pápai József), Radics Gigi - See It Through (Radics Georgina, Radics Tamás; Riba Zoltán, Johnny K. Palmer), Sapszon Orsi - Hunyd le a szemedet (Sapszon Bálint; Csenki Dóra, Sapszon Orsi), a Soulwave - Kalandor (Fodor Máté, Huszár Ádám, Góczán Gábor, Szabó Ferenc; Fodor Máté), a The Couple - Vége van (Berkó Gábor), Tóth Gabi & Freddie Shuman feat. Lotfi Begi - Hosszú idők (Tóth Gabriella, Molnár Tibor, Lotfi Begi, Nagy Dávid; Molnár Tibor), valamint Zävodi + Berkes Olivér - #háttérzaj (Závodi Marcel; Závodi Gábor) című dala hangzik el.

A harmadik válogató vendége az Irie Maffia lesz. "Hatalmas megtiszteltetés szerepelni a műsorban és egy dalpremierrel lépünk színpadra" - mondta korábban MC Columbo, az együttes rappere.

A Dal 2017 első, január 14-i válogatójából a Leander Kills, a Roma Soul, Singh Vikitől, a Spoon 21, Henderson Dávid és Benji, a január 28-i második körből a Kállay Saunders Band, Kanizsa Gina, a Peet Project, Chase, a Mrs Columbo, valamint Szabó Ádám már bejutott az elődöntőbe.

Az idei dalválasztó műsor zsűrijében Zséda többszörös Fonogram-, eMeRTon- és Artisjus-díjas énekes; Frenreisz Károly, a Skorpió együttes vezetője, a Metro és az LGT egykori alapítója; Both Miklós zeneszerző, énekes, előadó, a Napra és a Both Miklós Folkside alapítója; valamint Molnár Ferenc Caramel Fonogram-díjas énekes szerepel.

Az ötödik zsűritag idén is a közönség. A Dal 2017 alkalmazás a MédiaKlikk Plusz keretalkalmazáson keresztül érhető el. A korábban regisztrált felhasználók be tudnak lépni az új alkalmazásba is, az új felhasználók közösségi fiókjukkal tudnak regisztrálni. A nézők az egyes produkciók elhangzása alatt 1-től 10-ig pontozhatják kedvenceiket. Ezeket a pontszámokat összesítik, átlagolják és hozzáadják a négy zsűritag pontjaihoz. Ez alapján öt dal és előadó kerül a középdöntőbe, emellett a közönség további egy számot továbbjuttathat a kedvenc produkció kódjának elküldésével.

Címkék: A dal, dalfesztivál, zene

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 17. 13:08, hétfő | Bulvár

Járványokat is okozhatnak a már megjelent új szúnyogfajok

2024. Június 17. 09:58, hétfő | Bulvár

Nem tűnt fel nekik a terelés

Az autópálya fenntartó MKIF Zrt. videóösszeállítással hívja fel a figyelmet a figyelmes vezetés fontosságára.

2024. Június 15. 11:02, szombat | Bulvár

Egyszülős Központ: 64 ezer apa neveli együtt élő társ nélkül a gyerekeit

Az utóbbi évtizedben jelentősen nőtt az egyedülálló apák száma Magyarországon: a felmérések szerint 64 ezer apa neveli együtt élő társ nélkül gyerekeit - közölte az Egyszülős Központ szombaton az MTI-vel.

2024. Június 08. 09:17, szombat | Bulvár

Virrasztás Tompos Kátya emlékére Budapesten