Városlista
2024. március 3, vasárnap - Kornélia

Blog | Hajrá Orosháza!

2012. November 23. 08:01, péntek

9 éve Orosházán

9 éve Orosházán

Sándor Balázs (17) az Orosházi FKSE ifista jobbátlövője 9 éve kézilabdázik és a tanulást sem hanyagolja. Természetesen ő is profi karriert szeretne befutni, melyben a szülei is támogatják.

Sándor Balázs (17) az Orosházi FKSE ifista jobbátlövője 9 éve kézilabdázik és a tanulást sem hanyagolja. Természetesen ő is profi karriert szeretne befutni, melyben a szülei is támogatják.

Sándor Balázs orosházi nevelésű játékos. Az elmúlt kilenc évben sok minden történt, ezzel kapcsolatban így válaszolt Balázs: „Jól érzem magam itt Orosházán. Amióta kézilabdázom sok változás volt. Más edzők, új társak… A sok edzőváltásból persze mindenkitől mást tanultam.”

Balázs a Tisza Kálmán Közoktatási Intézmény mezőgazdasági szakos tanulója, illetve az OFKSE ifjúsági csapatának meghatározó játékosa. Balázs elmondta, hogy az elején nem volt könnyű mindkét területen maximálist nyújtani, de szülei támogatásával és a kialakult napi rutinokkal már nem okozott gondot a kettő együtt: „Órák után haza megyek, utána tanulok, amit igyekszem befejezni az edzés kezdetéig. A legelején fárasztó volt, de belelendültem.”

Elsődleges célja, hogy a csapata a lehető legjobb helyen végezzen a szezonban: „Mindent megteszek a csapatomért, hogy jól szerepeljünk. Később pedig szeretnék egy profi klubban játszani.”

Balázsnak szülei is segítenek, látják, hogy az ifjú átlövő számára fontos a kézilabda, ezért ebben maximálisan támogatják: „Mindenben segítenek, hagyják, hogy csináljam, amit szeretnék.”

Fotó: Tóth Emese

Címkék: Kézilabda, OFKSE, sport

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2012. November 16. 10:17, péntek | Hajrá Orosháza!

Benák Krisztián is bejutott a junior válogatottba

Tavaly Lászlai Szabolcs, idén pedig Benák Krisztián került be a junior válogatottba. Kifaggattuk, milyen érzés válogatottnak lenni és, hogy tud beilleszkedni új csapattársaihoz.

2012. November 12. 07:44, hétfő | Hajrá Orosháza!

Nagy Erik: Szeretnék majd egy profi csapatban játszani

Nagy Erik (16) már 8 éve kézilabdázik, tősgyökeres orosháziként. Bár egy évet kihagyott, de a posztja megmaradt, így az Orosházi FKSE ifjúsági csapatának kapujában erősíti az Orosházát.

2012. November 07. 09:46, szerda | Hajrá Orosháza!

„Addig szeretnék játszani, amíg a szervezetem bírja”

Talmácsi Ákos (19) juniorok csapatkapitánya mesélte el céljait és üzenetét a szurkolók felé.